به گزارش خبرنگار یزدفردا، يوسف نقيايي كارشناس تغذيه در يزد گفت: هر 100 گرم باقلا حاوي 110 كيلوكالري مي باشد كه محتوي 5/7 كرم مواد پروتئيني است بنابراين در تامين پروتئين مورد نياز براي رشد كودكان نقش بسزايي دارد.

این کارشناس افزود: باقلا در دسته سبزي هاي نشاسته اي قرار مي گيرد  و همچنين مي توان آن را جزء گروه نان و غلات نيز قرار داد.

وي گفت: باقلا حاوي فسفر قابل توجهي است كه براي گروه سني كودكان، تقويت كننده مناسبي از لحاظ بهره هوشي مي باشد.

نقیایی تصريح كرد: علاوه بر پروتئين و فسفر، باقلا حاوي مقدار متوسطي آهن و روي است و در طب سنتي از آن به منظور درمان سرفه هاي خشك، تميز كردن دستگاه گوارشي، روماتيسم و حتي ميگرن استفاده مي شود.

وي همچنين گفت: در صورتي كه باقلا با پوست مصرف شود مقدار بسيار قابل توجهي فيبر وارد بدن مي كند كه مي تواند در كاهش چربي هاي خون و درمان يبوست موثر باشد.

این کارشناس تغذیه اضافه كرد: مصرف زياد باقلا مي تواند موجب نفخ يا سنگيني معده مي شود و همچنين در بعضي از افراد به علت نقص وراثتي كمبود آنزيمي، مصرف آن مي تواند منجر به تشديد كم خوني در اين افراد شود. 
  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا